Вітаємо наших волейболістів

Вітаємо наших волейболістів

З 13 січня по 5 лютого в Канівському районі проводився відкритий Чемпіонат району з волейболу серед чоловіків у 2018 році, в якому, зокрема, взяли участь волейбольні команди й Ліплявської ОТГ.   У фінальних змаганнях, які проводилися за принципом "кожний з кожним", боролися за чемпіонство 5 команд з сел Ліпляве,  Таганча,  Степанці та дві команди з м. Канів.  В результаті напруженої боротьби, вигравши у трьох команд-суперників та поступившись у вирішальному матчі чемпіонам, команда с. Ліпляве  (капітан Скопець Андрій ) виборола друге місце. Команду нагороджено медалями та грамотою. 

Голокост. Ми пам’ятаємо!

Голокост. Ми пам’ятаємо!

26 січня 2018 року в Келебердянському НВК були проведені заходи до Дня пам’яті жертв Голокосту, а саме: виховні години на тему: «Голокост. Ми пам’ятаємо!», уроки пам’яті: «Таке не забувається», виставка літератури та фотографій.

Боротьба зі стихією

Боротьба зі стихією

Стихійне лихо майже в усіх областях України почало вирувати напередодні  Водохреща. Негода заблокувала машини на трасах та знеструмила села. Транспорт буксував у заметах, під вагою налипшого мокрого снігу дерева попадали на  лінії електропередач і пообривали їх. Не винятком стала і Ліплявська громада. Сільський голова Сергій Геращенко висловлює щиру подяку всім хто не рахуючись з особистим часом, витратами на пальне і своєю технікою брав участь у боротьбі зі стехією. Тільки завдяки  оперативним і злагодженим діям стихію подолано. Особлива подяка

Школярів запрошують реєструватися у пришкільних мовних таборах

Школярів запрошують реєструватися у пришкільних мовних таборах

Джерело - газета Дзвін.  15 січня 2018 року розпочалася реєстрація шкіл для участі в проекті пришкільних мовних таборів GoCamp, які влітку 2018-го працюватимуть у населених пунктах по всій Україні. Повідомляють у департаменті освіти Черкаської міської ради.

Навчання в Ліплявській ОТГ

Навчання в Ліплявській ОТГ

22 січня 2018 року в Ліплявській ОТГ радник з питань комунікації Савіцька О.П. Черкаського відокремленого підрозділу установи  Центру розвитку місцевого самоврядування проводила семінар-нараду з итань розшиирення інформаційного простору та зв"язків з громадскістю.