Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

19 липня 2019 року о 14.00 годині в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться засідання 30 сесії  Ліплявської сільської ради VII скликання

Порядок денний

1.Про включення вільних земельних ділянок до Переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах у формі аукціону

2.Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.06.2019 №29-7/VII «Про встановлення ставок земельного податку на 2020 рік»

3.Про виявлення безхазяйного майна та затвердження акту обстеження безхазяйного обєкта нерухомості

4.Про затвердження технічної документації із землеустрою, передачу в оренду невитребуваних земельних часток (паїв), нерозподілених земельних часток (паїв) та встановлення орендної плати.

5.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства   громадянину Тертишному Василю Васильовичу зі зміною цільового призначення.

6.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 0,0483 га (землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (16.00).

7. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Лисак Лесі Миколаївні.

8.Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Олисеєнко Любові Олександрівні.

9.Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки

10.Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2018 №20-14/VII «Про бюджет Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2019

11.Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.02.2019 № 23-9/VII " Про Програму вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення розвитку матеріально-технічної бази головного управління ДФС у Черкаській області, збільшення надходжень до бюджету Ліплявської сільської ради об»єднаної територіальної громади на 2019 рік".