Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

15 травня 2019 року о 13.00 годині

в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться

засідання 28 чергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний:

1. Про Програму правої освіти населення Ліплявської об’єднаної територіальної громади Черкаської області на 2019 – 2020 роки.

2.  Про Комплексну програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області на 2019 – 2023 роки.

3. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ліплявської сільської ради ОТГ на 2019 рік.

4. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

5. Про встановлення туристичного збору в Ліплявській сільській раді об’єднаної територіальної громади  Черкаської області на 2019 рік.

6. Про встановлення граничного розміру земельної ділянки.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  індивідуального садівництва громадянину Дубенцю Сергію Івановичу.

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  індивідуального садівництва громадянці Балясній Русані Іванівні.

9. Про затвердження проекту Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Касіч Наталії Данилівні.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю земельної частки (паю) по колишньому КСП ім.Гайдара на території Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.

12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва  громадянину Шереметі Юрію Олександровичу.

13. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Савченку Олександру Ігоровичу.

14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок.

15. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Боровику Павлу Михайловичу.

16. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Антонову Ігорю Анатолійовичу.

17. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Бондаренку Іллі Сергійовичу.

18. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Воропаю Ігорю Івановичу.

19. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Зазірному Олександру Петровичу.

20. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Курсову Сергію Сергійовичу.

21. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Макаренку Олександру Володимировичу.

22. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Моцному Івану Петровичу.

23. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Передерій Лідії Дмитрівні.

24. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Пиленку Сергію Івановичу.

25. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Пилипенку Олександру Васильовичу.

26. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Пучкову Олегу Юрійовичу.

27. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Рожку Владиславу Олександровичу.

28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Склярову Ігорю Івановичу.

29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Смілянцю Віталію Володимировичу.

30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Степанцю Володимиру Васильовичу.

31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Степанцю Вадиму Вікторовичу.

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Тваурі Інні Володимирівні.

33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Товстусі Ірині Олександрівні.

34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Тутарову Віталію Геннадійовичу.

35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Шабанову Миколі Миколайовичу.

36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Юхименку Андрію Юрійовичу.

37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Яшному Євгенію Михайловичу.

38.Про затвердження протоколу громадських слухань Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області від 15.05.2019.

39. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2018 №20-14/VII «Про бюджет Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

40. Про використання коштів по соціальній угоді ПрАТ «Миронівська птахофабрика»  у 2019 році.