Фото без описуТравень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас.Кожної людини, яка живе та ходить по землі є День Матері – свято, яке ми відзначаємо у другу неділю травня. Саме в цей день усі вшановують матір-неньку.

Історія свята така: у 1908 р. молода американка Анна Джервіс із Філадельфії виступила з ініціативою вшановування матерів у пам’ять про свою матір, яка передчасно померла. Анна писала листи до державних установ, законодавчих органів, видатних осіб із пропозицією один день у році присвятити вшануванню матерів. Її старання увінчалися успіхом – у 1910 р. штат Вірджинія перший визнав День Матері як офіційне свято. Хоча по суті це – свято вічності: з покоління в покоління для кожного мама – найголовніша людина для своїх дітей.
Хвиля святкувань прокотилася і Ліплявською ОТГ. Цього дня вітали найрідніших, найкрасивіших, найдобріших наших неньок колективи Келебердянського сільського будинку культури та Ліплявського сільського клубу. 
Багато глядачів зібралося, щоб отримати задоволення від творчості односельчан, які в свою чергу потішили яскравими хореографічними постановками та чуттєвими вокальними номерами.
Голова Ліплявської об’єднаної територіальної громади Сергій Геращенко квітами та подарунками привітав матерів-героїнь громади. 
А також побажав усім матерям міцного здоров’я, мирного неба та благополуччя в їхніх родинах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису