Фото без описуПеремога! Ясна Перемога...

Свято Миру, Свободи, Весни...

Ми доземно вклоняємось нині

Всім героям, звитяжцям війни!


9 травня у Ліплявській громаді відбулось відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битві отримав Славетну Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну.

У селах Ліпляве, Келеберда, Озерище відбулися урочисті мітинги і концерти за участю учнів шкіл та колективів Ліплявського клубу та Келебердянського будинку культури. 

Учасники мітингів з квітами святковою ходою йшли до пам’ятних знаків.

Сільський голова Сергій Геращенко щиро привітав жителів громади та гостей зі святом перемоги у Другій світовій війні. Він побажав міцного здоров’я, родинного спокою, злагоди, щоби над нашою Україною ніколи не було більше війни і найшвидше настав мир. Закликав пам’ятати подвиг дідів і прадідів, які ціною власного життя здобули перемогу.

Учні шкіл підготували для присутніх урочисті виступи: звучали пісні на військову тематику, традиційно було згадано поіменно жителів сіл, які загинули в роки Другої Світової війни. З глибою скорботою і вдячністю всі присутні схилили голови перед мужністю, пам’яттю тих, кого навічно забрала війна.

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією була Друга світова війна. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні. Ми за мир!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису