Фото без описуМіжнародний день дитячої книги — свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Відзначається щороку (починаючи з 1967 року) 2 квітня — в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена. 
Цим підкреслюється надзвичайно важлива роль дитячої книги у формуванні духовного та інтелектуального обличчя нових поколінь Землі. 
Дитячі книги - це не тільки література, коли всім смішно, кумедно або забавно, і не коли все просто і наочно, яскраво і привертає увагу, а коли за допомогою художніх образів, зрозумілих дітям, розповідається про життя, тобто в правильній дитячій літературі перед нами, перш за все, постає яскрава картина світу в різних життєвих ситуаціях.

Сьогодні у Келебердянському НВК до Міжнародного дня дитячої книги була проведена виставка у шкільній бібліотеці «Книга навчить як на світі жить!», яку відвідали учні початкових та середніх класів, де вони познайомились з новинками дитячої книги. Також з великим задоволенням діти переглянули цікавий відеоролик про те, хто і як створює книгу, поки вона дійде до рук читача. Завершився кіносеанс переглядом мультфільму за казкою Г. К. Андерсена «Принцеса на горошині».

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису