Фото без описуНа початку березня,  під час сильного вітру не вистояла і впала окраса села, символ Келеберди – ялинка. З цим деревом виросло не одне покоління келебердян. Для когось воно було, як згадка про далеку юність, а для когось асоціювалось з зупинкою чи магазином, але для  всіх келебердян воно стало невід’ємною частиною їх життя. Тож, коли це дерево впало – всі були неприємно вражені, адже жителі села так звикли до нього.

Оскільки стару ялинку не можливо повернути до життя, головою нашої громади С.В.Геращенком було прийняте рішення про посадку нової ялинки. Та щоб її посадити, потрібно було спочатку її знайти. Пропозицій було безліч, але свій вибір зупинили на ялинці в сусідньому селі Прохорівці   у місцевого жителя О.А.Галганова. Мешканці села дуже вдячні  Олександру Андрійовичу Галганову, голові фермерського господарства «Вакулова долина» за ялинку, яку він подарував селу з власного домогосподарства.

Дякуючи підтримці небайдужих мешканців села  в с. Келеберда була висаджена молода ялинка. Нехай ця ялинка росте на радість всіх жителів села.

Фото без описуФото без опису