Фото без описуМи сучасне покоління і намагаємося йти в ногу з усім новим, в даному випадку,  слідуєм вимогам нової української школи і тому використовуємо різні інноваційні форми виховання. Працюємо заради дітей, робимо їхнє шкільне  життя цікавим та насиченим. А отже, передсвятковий день 8 березня у Келебердянському  навчальному закладі пройшов весело, незвично, змістовно та залишив неймовірні враження, бо кожен клас провів його по-своєму оригінально. У святковому настрої були сьогодні всі, а особливо,  дівчатка.

     А тепер про все по порядку. «У дружньому колі», так називалась програма учнів 1-4 класів. Діти початкової ланки з нетерпінням чекали початок  свята, бо дуже люблять розважатися і брати участь у різноманітних конкурсах, розказувати вірші та співати. Наші учні дуже активні і від бажаючих взяти участь в конкурсах не було відбою. А ще за участь вони отримували солодкі заохочувальні призи. Також наприкінці свята хлопчики  привітали дівчаток зі святом.

    «У кожній квітці-своя чарівність». Під такою назвою пройшло свято у 5 класі. Такими ж чарівними були і дівчата, які прийшли у вишуканих сукнях, як на показ мод. Дівчатка заходили до класу у супроводі  хлопців-джентельменів по червоній доріжці, як по подіуму. Кожна з них відчула себе принцесою. Хлопчики привітали дівчаток незвичайними букетами із цукерок. В програмі також були конкурси, вікторини, загадки та пісні. А наприкінці програми всі дівчатка отримати титули, серед яких були Міс «Чарівність», «Ніжність», «Елегантність». «Ерудиція», «Грація», «Фантазія», «Усмішка», «Скромність»,  «Загадковість». Закінчилось свято солодким столом та святковою дискотекою.

   У родинному колі під назвою «Любі! Рідні! Найкращі!» відсвяткували жіночий день учні 6 класу, запросивши на нього мам та бабусь. Для любих, рідних, найкращих був присвячений невеликий концерт, який приготували їхні діти. Вірші, пісні, сценки, танці, конкурс: все для любих мам та бабусь. Наприкінці свята всі зібралися за солодким столом та поділилися враженнями від концерту та покуштували солодощами. Всі були у захваті від разом проведеного часу у родинному колі.

  Нетрадиційно, із солодкого столу, розпочали своє святкування учні 7-8 класів. Звичайно, спочатку хлопчики привітали однокласниць зі святом, а потім посмакували різноманітними солодощами та фруктами. Після того розпочалася конкурсно-розважальна  частина свята. Так цікаво та весело давно не було. З величезним азартом всі присутні брали участь у всіх конкурсах. Завершилась програма дискотекою.

   «Класні посиденьки»! Під такою оригінальною назвою пройшов святковий захід у 10 класі. Дівчатка разом з класним керівником провели вікторини, конкурси та поспілкувалися на теми, які цікаві дівчаткам у їхньому юному віці. Такого роду захід дуже цікавий, він зближує і дає можливість кожному виразить свою думку і подискутувати. В тісному колі можна порушити багато цікавих питань і дати на них відповідь.

  «Ти, люстерко, підкажи, мені всю правду розкажи!» ось так вирішили назвати свій передсвятковий захід  наші одинадцятикласники. Вони вже на порозі дорослого життя і їм, звичайно ж, цікаво було б знати своє майбутнє. А між тим вони теж поспілкувалися в тісному колі, провели цікаві вікторини та конкурси, поговорили на різні теми, розповіли про свої плани на майбутнє.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису