Усі батьки хочуть, щоб їхні діти жили в родині щасливо й у злагоді, були слухняними, відповідальними, розумними. „Щастя дається тільки обізнаним”, - ці слова І.Буніна можна застосувати і для батьків. Любити дітей недостатньо, потрібно знати їх, а цього необхідно вчитися.

Поглибити знання батьків з питань виховання дітей, дати батькам можливість поділитися своїм досвідом сімейного виховання і підвести їх до аналізу особистого досвіду; підвищити психолого-педагогічну компетентність батьків у питаннях дитячо-батьківських стосунків, зацікавити їх шкільним життям дітей  таку мету мав практикум для батьків, який відбувся в Ліплявському навчально-виховному комплексі 28 лютого          2019 року. Для проведення такого заняття завжди відводиться 1 година 45 хвилин. Протягом цього часу виконувались вправи, які давали можливість усвідомити або змінити сформовані сімейні стереотипи. Батьки із запропонованих на дошці сімейних чинників обирали ті, які на їхню думку, є важливими для виховання дітей.

Шановні батьки, пам’ятайте,  як у краплі води відбивається сонце, так і в дітях відображається духовне  багатство мами і тата. Робіть усе, щоб дитинство і майбутнє ваших дітей було прекрасним. Пам’ятайте, що дитина – це дзеркало життя своїх батьків.

 

                                                                                              Заступник директора з НВР Прошак Н.Є.