Фото без описуЛіплявська ОТГ, пропрацювавши тільки рік у нових бюджетних умовах, уже продемонструвала певні досягнення. Адміністрація громади дбає не тільки про розвиток адміністративного центру, а й про розвиток всіх значущих соціальних об’єктів які розташовані  в усіх населених пунктах, які належать до ОТГ.

Одним із прикладів є реалізація  проекту «Придбання спеціального обладнання (бензогенераторів) для забезпечення безперебійного електроживлення соціально значущих об’єктів».

Поштовхом для втілення в життя громади даного проекту є часті збої в централізованій подачі електроенергії,  пов’язані як з погодними умовами так і з аваріями та перевантаженнями на лініях електропередач, що в свою чергу заважає в  наданні якісних медичних, культурних, освітніх та  адміністративних послуг. Якість послуг порушується як через забезпечення нормативного температурного режиму в приміщенях так і через перенесення або й відміну певних заходів та затримку процедури обслуговування клієнтів

Відповідно до проекту Ліплявською громадою закуплено та встановлено бензогенератори  в Ліплявському та Келебердянському навчально-виховних комплексах.

Встановлення бензогенераторів дасть можливість  забезпечити безперебійну та якісну роботоспроможність даних об’єктів.

 

 

 Іванова В.М., начальник відділу соціально-економічного  розвитку,

інвестицій та регуляторної діяльності Ліплявської ОТГ