ОГОЛОШЕННЯ

9 жовтня 2018 року о 10.00 годині

в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться

засідання 17 позачергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.  Про включення вільних земельних ділянок до Переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

2. Про внесення змін до договору оренди землі від 02 березня 2016 року.

3. Про внесення змін до договору оренди землі від 04 лютого 2009 року.

4. Про внесення змін до договору оренди землі від 17 грудня 2015 року.

5. Про внесення змін до договору оренди землі від 20 листопада 2015 року.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) громадянці Головач Ларисі Федотівні.

7. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Головач Ларисі Федотівні.

8. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Савченку Віктору Михайловичу.

9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Богаченку Миколі Костянтиновичу.         

10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Хроленку Сергію Вадимовичу.

11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва  громадянці Бондарь Ользі Анатоліївні.

12. Про розгляд заяви громадянки Левецької Тетяни Миколаївни.

13. Про скасування рішення сільської ради від 08.02.2018 №5-21/VII «Про надання згоди на поділ земельної ділянки для передачі у постійне користування під будівництво футбольного поля зі штучним покриттям, яка знаходиться за адресою: с.Ліпляве, вул.Гайдара, 33». 

14. Про скасування рішення сільської ради від 11.07.2018 №13-7/VII «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».          

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Сергієнко Тамарі Вікторівні.