Фото без опису1 вересня Ліплявський навчально-виховний комплекс відзначив найурочистіше шкільне свято – День Знань та День народження рідної школи.

На святкування ювілею запросили випускників навчального закладу, вчителів та директорів.

Усі гості мали можливість дізнатись про багаторічну історію закладу, познайомитися з колективом, який протягом багатьох років створював необхідні умови для навчання та виховання кожної дитини.

Присутні згадали директорів, які працювали у закладі з 1978-го року, привітали ветеранів, які протягом десятиліть плідно працювали у школі та виховали не одне покоління талановитої молоді.

Урочиста зустріч стала для присутніх мандрівкою у найпрекрасніший  час у житті людини. Кожен в душі почувався дівчатами й хлопцями, якими були багато років тому, коли бігали шкільними коридорами, жартували, сміялись.

Звучали цього дня задушевні, теплі, щирі слова. З ювілеєм школи прийшли привітати колишні працівники навчального закладу та представники влади. Зокрема, на свято завітали: голова Канівської державної адміністрації Д.М.Шелест, заступник голови Канівської державної адміністрації Т.П.Жівотова,  начальник відділу освіти, молоді та спорту Канівської державної адміністрації А.М.Бабенко, голова Ліплявської ОТГ С.В.Геращенко, представник Дніпровської філії „ Урожай”, фахівець з питань оренди землі і майна Н.М.Хворостина, директор фермерського господарства „ Едельвейс” І.М.Слюсар, колишній директор Ліплявської середньої школи В.М.Дорошенко, за часів роботи якого була побудована школа.

Як здавна заведено, гості завітали з подарунками. Від відділу освіти, молоді та спорту Канівської райдержадміністрації та Ліплявської ОТГ було подаровано електропилку та холодильник для шкільної їдальні. Учням 1 класу для роботи в умовах нової української школи представником Дніпровської філії „Урожай” - фахівцем з питань оренди землі і майна Н.М.Хворостиною від Дніпровської філії „Урожай” було подаровано  телевізор з USB-порталом. Учням та вчителям для роботи за новими освітніми вимогами головою Ліплявської ОТГ С.В.Геращенком був подарований телевізор з USB-порталом.

Кажуть, що 40 - для історії невеликий час. Це можна сказати й про школу, яка в своє 40-річчя розквітла, змінила зовнішній та й внутрішній вигляд.

За 40 років свого існування школі є чим пишатись. Багато учнів вийшли в самостійне життя з її шкільного порогу. Понад 200 учнів нагороджено золотими і срібними медалями. Близько 70 відсотків випускників здобули і продовжують здобувати освіту у вищих навчальних закладах України.

На цьому історія школи не закінчується, її продовжують нинішні школярі – розумні, дотепні, талановиті. Вони гідно понесуть у майбутнє традиції навчального закладу, передані їм тими хто стояв біля витоків школи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису