Фото без описуМабуть, найзахоплююча командна гра на піску — пляжний волейбол. 24 серпня на новозбудованому волейбольному майданчику в с.Ліпляве відбувся турнір з пляжного волейболу, присвячений  Дню Незалежності України.

В турнірі взяли участь 6 команд з сіл Келеберда та Ліпляве.

Перед початком змагань голова Ліплявської громади Сергій Геращенко привітав учасників турніру з святом. Зазначив, що пляжний волейбол — це найкращий вид активного  відпочинку на пляжі, із появою волейбольного майданчика молодь села отримала чудову можливість пограти в улюблену гру. А сільська рада додасть максимум зусиль для розвитку спорту в громаді. Побажав учасника турніру перемоги.

Змагання проводились по круговій системі в підгрупах до 2 перемог.

В результаті зіграних матчів І місце здобула команда в складі Германа Максима та Берези Євгенія (с.Ліпляве), ІІ місце команда у складі Іващенка Володимира та Мілай Анатолія (с.Келеберда), ІІІ місце команда у складі Калініченка Івана та Мушки Івана (с.Ліпляве).

Переможці турніру нагороджені грамотами, медалями та призами від організаторів змагань Ліплявської ОТГ, Канівського районного ФОК «Колос» та Канівської районної ДЮСШ «Колос».

Ліплявська ОТГ дякує командам у складі М.Герман та Є.Береза, В.Іващенко та А.Мілай, І.Калініченко та І.Мушка, А.Савчекно та К.Малашенко, С.Свинар та М.Герман, Р.Дорошенко та Я.Скопець за участь у турнірі та голові ФОК «Колос» Ю.Галушці, директору ДЮСШ «Колос» В.Момро за організацію та проведення змагань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису