Фото без описуШановні жителі Ліплявської громади!

Щиро вітаю вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

День Незалежності України - це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

Ідея відродження незалежної держави жила, незмінно прокладаючи собі дорогу від розпаду Київської Русі аж до прийняття Верховною Радою Акту проголошення незалежності України та Всеукраїнського референдуму 1991 року. Тоді народ раз і назавжди вирішив: державі Україна бути!

Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ. 

Дорогі земляки, бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

 

Голова Ліплявської ОТГ                                                   Сергій Геращенко