Фото без описуДитинство -  напевно найкраща пора в житті кожної людини. Так чи інакше, але самі прекрасні та чарівні спогади здебільшого пов'язані з цим періодом життя.
"Чарівний світ- дитинство!". Саме під такою назвою сьогодні відбувся захід в Ліплявському СК, приурочений Міжнародному дню захисту дітей.
На початку заходу до слова був запрошений голова Ліплявської ОТГ Сергій Валентинович Геращенко, він привітав діток та всіх присутніх з цим прекрасним святом. 

Неабияк вразив гостей своїм професіоналізмом, запрошений гість програми,  кобзар Віктор Пашник, виступ якого був організований за сприяння ТОВ НВФ "Урожай".

Також до уваги глядачів були представлені виступи аматорських вокальних та хореографічних дитячих колективів Ліплявського СК та Келебердянського СБК. 

За сприяння директора ТОВ НВФ "Урожай" Олександра Воскобойніка на святі діти розважались на безкоштовних гірках, батутах, ласували морозивом та солодкою ватою. На захід завітала директор благодійного фонду "Урожай громаді" Волочай Тетяна  зі своїми найменшими дітками. Привітала присутніх зі святом, побажала всім щастя, здоров"я та веселого літа.
Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні,  День захисту дітей, це не лише веселе свято, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Щиро дякуємо всім хто прийняв участь в організації, фінансуванні заходу та концертній програмі. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису