19 травня команда Ліплявського НВК взяла участь у фіналі обласних  змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» в м.Черкаси.

В обласному фіналі за звання найкращих змагалися 10 команд  загальноосвітніх шкіл області, а саме команди: Мельниківського НВК, Ватутінської ЗОШ, Канівської ЗОШ, Черкаської СШ, Смілянської ЗОШ, Руськополянської  ЗОШ, Мартинівського НВК,  Тальнівської ЗОШ, Ліплявського НВК,  Вишнопільської ЗОШ.

Учасники спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» змагалися за кількома напрямками. Спочатку кожна команда представляла себе оригінальним способом у презентації команди, а потім демонстрували свої знання з олімпійської та спортивної тематики під час вікторини, спортивні здібності діти демонстрували вже у спортивній естафеті, що складалася з 12 етапів.

Так, у конкурсах команда Ліплявського НВК здобула такі перемоги: 1 місце - презентація команди, 1 місце - конкурс малюнка на олімпійську тематику та 2 місце - в конкурсі емблем.

За результатами всіх конкурсів команда Ліплявського НВК здобула третє місце. Друге місце посіла команда Руськополянської ЗОШ № 2. Перше місце здобула команда Черкаської СШ № 28, яка і буде представляти Черкащину на Всеукраїнських змаганнях «Олімпійського лелеченя».

Всі учасники заходу були відзначені подарунками відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області та солодкими подарунками від спонсора заходу.