Фото без описуЦе свято започатковане Генеральною Асамблеєю ООН ще у 1993 році. Ми народжуємось у сім’ї, а згодом створюємо свою. Так триває із покоління у покоління. Родина – це перший суспільний інститут, який закладає фундамент для усього подальшого розвитку дитини та є прикладом для майбутніх сімейних стосунків.

На думку Генерального секретаря ООН Кофі Аннана, коли зневажаються основні права однієї сім’ї – єдність всієї людської сім’ї, членами якої вони є, перебуває під загрозою. З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

З нагоди   Міжнародного дня сім’ї у Ліплявському  навчально - виховному комплексі проведено виставку книг “З любов’ю до матері”, години спілкування, бесіди “Тепло материнських сердець”, майстер-клас у 2 класі,  виставку родинної творчості  “Від родини йде життя людини”,   конкурс малюнка на асфальті серед учнів 1-4 класів „Я люблю свою родину”, акцію „ Я і моя сім’я”.