На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2019 рік» 

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному сайті Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися також у приміщенні Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.

Проектом  передбачено встановлення місцевих податків і зборів з метою забезпечення надходжень до сільського бюджету

Підставою для розробки проекту є Податковий кодекс України. 

Зауваження та пропозиції до Проекту рішення просимо надавати в письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу за адресою: 19020, с. Ліпляве, Канівський район, вул. Центральна, 2   (Ліплявська сільська рада об’єднаної територіальної громади Черкаської області). Тел. для звернень:  93-2-24